Daily Collection Airfryer HD9250/50

Flere visninger

Daily Collection Airfryer HD9250/50

Lav dine yndlingsretter med næsten ingen olie. Vores mest solgte Airfryer har fået en opgradering. Philips Airfryer gør det muligt at tillberede dine yndlingsretter på en sundere måde med kun lidt eller slet ingen tilsat olie. Nyd jævnt tillberedte retter, som er sprøde udenpå og møre og saftige indeni takket være Rapid Air-teknikken. Denne model er beregnet til 3 personer og er inkl. en grillrist med to trin, som gør det muligt at tilberede mere mad på én gang. Grill lækre hamburgere eller kyllingevinger, og brug grillspyddene til velsmagende grøntags- eller kødspyd!

Grill, steg, rist og bag din yndlingsmad hjemme

Luftfriturestegeren kan anvendes til meget andet end blot friturestegning – du kan også grille, bage og stege maden. Husk at downloade Philips Airfryer-appen – en app fuld af opskrifter og inspiration, som hjælper dig med at opleve alle mulighederne med Philips Airfryer!

Forudindstil tid og temperatur

Med den integrerede timer kan du forudindstille tid og temperatur på op til 30 minutter og op til 200 grader. Den automatiske sluk-funktion afgiver et lydsignal, så du ved, når maden er klar. Nyd sprøde, gyldenbrune pommes frites, kylling, kød, mellemmåltider og meget andet – det hele tilberedt på det rette tidspunkt og ved den temperatur, der giver det bedste resultat!

Sundere madlavning med Rapid Air-teknologi

Philips Airfryer er et af vores mest populære køkkenprodukter. Den unikke teknologi i Philips innovation Airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. lammekoteletter, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Du får hele 90 % mindre fedt med Philips Airfryer set i forhold til pommes frites, som er tilberedt i en almindelig frituregryde. Desuden bliver der betydeligt mindre mados i køkkenet, end når du steger eller frituresteger normalt.

  • Farve: Sort.
  • 1425 W.
  • 0,8 kg op til 3 personer.

Tilgængelighed: På lager

1.499 kr