GoPro HERO8 Black

Flere visninger

GoPro HERO8 Black

Dette er HERO8 Black - det mest alsidige kamera der giver dig mulighed for at udødeliggøre dine minder gennem både film og fantastiske stillbilleder. Videooptagelserne holdes rolige og fri for slør og rystelser, der kan opstå, når du optager håndholdt eller f.eks. på et bumpet cykelspor. Det slanke design får kameraet til at passe bedre i lommen, og takket være et indbygget, sammenfoldeligt stativ tager det kun et par sekunder at skifte beslag. Kameraet kommer med et hårdført kabinet, der er designet til at modstå hårdfør behandling. Kameraet er også vandtæt ned til 10 meter uden behov for eksternt kabinet, så du kan svømme, windsurfe og ro i kajak med kameraet.
 
Sammenfoldeligt design
GoPro HERO8 kommer nu i en ny form. Takket være den sammenklappelige position på undersiden kan du hurtigt og let skifte beslag, hvis det er nødvendigt. HERO8 Black har nu tre stabiliseringsniveauer så du kan vælge det, der bedst passer til din aktivitet. Få et så bredt synsfelt som muligt, eller indstil det til den højeste position for at få den mest stabile videooptagelse nogensinde med et HERO-kamera. HyperSmooth fungerer med alle opløsninger og billedhastigheder og har vandrette udjævningsfunktioner i appen.
 
Film i 4K
Filme dine oplevelser med knivskarp 4K-opløsning. Med den høje billedhastighed på 60 b/s får du fantastiske flydende bevægelser i dit optagne materiale. Optag i super slowmotion, intervallvideo om natten, eller skift mellem objektindstillingerne smal, lineær, vidvinkel og overvågning. Den nye TimeWarp 2.0-funktion gør det muligt at optage stabiliserede intervallvideoer under bevægelse under optagelse. Optag en utrolig intervalvideo om natten i 4K med 2,7K 4: 3, 1.440p eller 1.080p - med al behandlingen i kameraet.
  • 2-tommer berøringsskærm med berøringszoom.
  • 3 mikrofoner med avanceret reduktion af vindstøj.
  • Robust og vandtæt ned til 10 m.
  • 8x slowmotion.

Tilgængelighed: På lager

3.499 kr